Om Kolsrud Group

Kolsrud Group AS er et transport- og servicefirma som i all hovedsak har spesialisert seg på hjemkjøring, levering/montering og service for privat- og næringsliv innen flere næringssektorer.

Firmaet hadde sin oppstart i mars 2010 som Kolsrud Services, og ble i 2012 omgjort til Kolsrud Services AS. I september 2016 profesjonaliserte vi bedriften og omstrukturerte til Kolsrud Group AS.

Kolsrud Group AS har i dag virksomhet i Norge, Sverige og i Finland.

Vår visjon er at Kolsrud Group AS skal være det transport- og servicefirma som tilbyr og gjør det lille ekstra for våre kunder og samarbeidspartnere. Der mange kjeder og butikker benytter seg av ulike typer leveringsordninger, hvor noen kun leverer til utsiden av eiendommer, og har tilleggsordninger for innbæring og evt. montering, ønsker vi i Kolsrud Group AS at dette skal være en selvfølge.

Kundene skal selvfølgelig selv få bestemme om de ønsker varene sine montert mot et tillegg, men for oss er det en selvfølge at vi bærer varene inn i til angitt plassering der kundene måtte ønske, uten unntak.

Det er ingen god service å la nye dyre produkter stå på utsiden. Vi opererer ikke med «tomtegrenser», vi leverer alltid til der kunden måtte ønske varen plassert. Er det 5. etasje uten heis, gjør vi jobben uten ekstra kostnad. Vi tar selvfølgelig med emballasje og søppel på vei ut.

I tillegg til levering/montering og service-delen, har vi transportruter over store deler av Norge, samt i Sverige og Finland. Det er nesten ingen begrensninger på hva eller hvor vi kan levere, så lenge vi får bestillinger av oppdrag i rimelig tid.

Kolsrud Group AS skal levere varer og tjenester til rett tid og til riktig pris, uavhengig av hvor i landet det måtte være!

Personlig service fra vi kommer til vi går står i høysete.

Ledelsen

Patrich Kolsrud

Patrich Kolsrud CEO

Richard Nygård

Richard Nygård CTO

Kenneth Sandnes

Kenneth Sandnes KAM/HR-Ansvarlig